Ќе му го врати орденот на Каракачанов, кумановскиот градоначалник Максим се огласи на својата страница

 Breaking News

Ќе му го врати орденот на Каракачанов, кумановскиот градоначалник Максим се огласи на својата страница

Ќе му го врати орденот на Каракачанов, кумановскиот градоначалник Максим се огласи на својата страница
October 26
21:51 2020

Орденот што го добив “100 годишната од Првата св етска Bo jна” во 2018 година од страна на министерот за одб pана на Република Бугарија, Крас имир Каpак ачанов ќе му го вратам назад заедно со прот естно писмо поради изјавите кои не водат кон добри меѓусо седски од но си. – Напиша на својата страница градоначалникот на Куманово, а во продолжение прочитајте го неговиот фејсбук статус целосно интегрално:

Related Articles