Јоци: Србиве користат милиони евра од ЕУ, а ние се бавиме со Заев, форматираната Катица и она детено Костадин

 Breaking News

Јоци: Србиве користат милиони евра од ЕУ, а ние се бавиме со Заев, форматираната Катица и она детено Костадин

Јоци: Србиве користат милиони евра од ЕУ, а ние се бавиме со Заев, форматираната Катица и она детено Костадин
August 18
21:14 2019

Србиве отворија денеска нов автопат, пред месец дена Макрон држеше говор на српски среде Белград, а со Вучиќ потпишаа 22 договори за соработка (за ракети Мистрал, подземно метро во Белград, модернизација на аеродромот Тесла и ред други проекти кои значат многу кеш за Србија.) Преговори со ЕУ имаат, а веќе се стасани до 16 отворени поглавја. И користат милиони евра грантови од ЕУ. Ние до кога ќе се бавиме со Заев, со форматираната Катица и она детено Костадин кое личи дека ко да спрема улога во Адамс со секој нов ден? Опскурни и неупотребливи. Животот нит дојде, нит па наминува во Македонија. – Напиша Јорданка Ивановска – Јоци на својот фејсбук профил.

Related Articles