Шах-мат: Мицкоски pacпали по Заев и Филипче, фотелјите не се поважни, 10 прашања на кои немаат одговори

 Breaking News

Шах-мат: Мицкоски pacпали по Заев и Филипче, фотелјите не се поважни, 10 прашања на кои немаат одговори

Шах-мат: Мицкоски pacпали по Заев и Филипче, фотелјите не се поважни, 10 прашања на кои немаат одговори
September 14
19:56 2021

10 прашања на кои Зоран Заев и Филипче немаат одговори Настрана од полит иката, настрана од отсуството на морал, кој видовме дека го немаат, прашањата кои секој еден човек ги поставува и се во рамките на здравиот разум се следниве:

Како се градени модуларните болници, од каков материјал и на кој начин?

Дали министерството за здравство побарало од изведувачот минимум стандарди за градба на модуларните бараки?

Колку е платено за нивната изградба и дали тоа соодветствува со добиениот производ?

Зошто немало противпожарни апарати и систем за противпожарна заштита?

Зошто немало доволно медицински персонал, и каква е таа здравствена заштита во која лекари се роднините на бол ните?

Зошто било плаќано ми то за грижа на па циентите?

Кој од власта се зак анува врз роднините на жрт ви те од не ср ќата и ги опомен ува што да све дочат?

Ако одделот за органи иран крим инал на обвините лството не води постапка, тогаш кој тоа го прави во обвинит елството?

Дали ОЈО ја слушна изјавата на премиерот кој призна дека е длабоко инволвиран во истра гата која мора да биде непристрасна и објективна?

Што треба дополнително да се случи за да Зоран Заев и Филипче си поднесат оставки и ја ослободат ист рагата?

Фотелјите на Зоран Заев и Филипче не се поважни од вистината. – Напиша Мицкоски на својот фејсбук профил:

Related Articles