Шанац до Шекеринска: Не знам за вашата земја, а и баш ме зaболe, ама мојата, нашата Македонија оди на Европско

 Breaking News

Шанац до Шекеринска: Не знам за вашата земја, а и баш ме зaболe, ама мојата, нашата Македонија оди на Европско

Шанац до Шекеринска: Не знам за вашата земја, а и баш ме зaболe, ама мојата, нашата Македонија оди на Европско
November 15
20:06 2020

Тони Шанац Михајловски се огласи преку неговиот фејсбук профил, каде напиша:

Не знам за вашата земја, а и баш ме заболе, ама мојата, нашата #МАКЕДОНИЈА оди на Европско.

Како изгледа поддршка од HATO на фудбалско првенство?

Има те нк кај нас на голот, знаме на HATO на гол линијата и на корнерите, снајперска поддршка од трибините и спремен носач на авиони во случај проти вничкиот тим да не нап aдне?

Ако се разбира некој у натофудбал нека каже. 🙂..

п.с. 🚯Ла ж на ве ст е..но сосема ве рна на ори гиналот, па и подобрена..

Related Articles