ФОТО: Џамбазов со порака за роденденот на Илина – Таа е се што имам

 Breaking News

ФОТО: Џамбазов со порака за роденденот на Илина – Таа е се што имам

ФОТО: Џамбазов со порака за роденденот на Илина – Таа е се што имам
July 31
15:44 2020

Илина Арсова алпинистката, за која нагло почнаа да пишуваат мед иумите во Македонија, поради вpc ката со актерот Џамбазов, денеска полни 38 години. Игор објави нејзина фотографија на Инстаграм и напиша емо тивна порака со која ѝ го честиташе роденденот. Таа е ce што имам. Таа е сè што немам. Таа денес полни 38 лета. Среќен роденден – стои во описот на фотографијата на Инстаграм профилот на Игор, фото:

Related Articles