ФОТО: Францускиот предлог ја уpна (закочи) веб-страната на Владата

 Breaking News

ФОТО: Францускиот предлог ја уpна (закочи) веб-страната на Владата

ФОТО: Францускиот предлог ја уpна (закочи) веб-страната на Владата
July 01
14:34 2022

Откако, Владата на Република Северна Македонија го објави францускиот предлог на официјалната веб-страна по завршување на прес-конференцијата на премиерот Димитар Ковачевски, најверојатно од многу посети закочи веб страницата:

Меѓутоа, веб-страната на Владата веднаш падна, и тоа најверојатно поради поголем сообраќај од вообичаено.

Инаку, кога веб страницата работеше, линкот изгледаше вака, фото:

Со владината коалиција денескa разговараме за европскиот предлог врзан со евроинтеграциските процеси на Република Северна Македонија кој вчера пристигна во МНР и за процесот за консултација кој следи понатаму.

Секоја одлука поврзана со предлогот ќе ја носиме заеднички и преку широк консултативен процес, напиша Ковачевски на фејсбук.

Related Articles