ФОТО: Филипче доби коментар од Божидар, следеа над 40 реплики и 800 интеракции

 Breaking News

ФОТО: Филипче доби коментар од Божидар, следеа над 40 реплики и 800 интеракции

ФОТО: Филипче доби коментар од Божидар, следеа над 40 реплики и 800 интеракции
April 03
19:46 2021

Министерот за Здравство, Венко Филипче ја објави дневната статистика за денес.

Неговата објава веднаш наиде на коментари.

Еден од популарните коментари кој доби скоро 900 интеракции е на Божидар Божиновски.

Коментарот доби и над 40 реплики. Коментарот на Божидар гласи:

Пак да прашам пошто бришат кои и да го водат ова: уште сте министер?

Во продолжение дел од репликите на коментарот на Божидар кај Филипче, фото:

Related Articles