ФОТО: Филипче ги отвори и затвори фрижидерите за чување на вakцините, -75 степени, покажува мониторот

 Breaking News

ФОТО: Филипче ги отвори и затвори фрижидерите за чување на вakцините, -75 степени, покажува мониторот

ФОТО: Филипче ги отвори и затвори фрижидерите за чување на вakцините, -75 степени, покажува мониторот
February 15
18:50 2021

Филипче на својата страница напиша:

Фрижидерите за чување на вакцините од Фајзер се подготвени.

Обучен и подготвен е техничи персонал кој ќе го следи нивото на температурата и запазувањето на сите стандарди.

Додава министерот на својата фејсбук страница, каде ги објави и следниве фотографии:

Related Articles