ФОТО: Струмица ли е, Ибица ли е, пена парти за малку во центарот на градот под Царевите Кули

 Breaking News

ФОТО: Струмица ли е, Ибица ли е, пена парти за малку во центарот на градот под Царевите Кули

ФОТО: Струмица ли е, Ибица ли е, пена парти за малку во центарот на градот под Царевите Кули
September 11
17:06 2020

Градот под Царевите Кули, Струмица е во центарот на вниманието денеска, Фотографиите кои кружат на социјалните мрежи ова денес укажуваат на чуден феномен во фонтаната долж струмичкиот булевар. Имено во неа има сапуница, а истата извира од коритото на фонтаната и се излива надвор од неа. Од струмички Комуналец информираа дека најверојатно во фонтаната е ставен одредено средство за перење што предизвикува пена. Тврдат дека тоа е дело на несов есни граѓани и во текот на денешниот ден ќе биде исчистена истата. Фото ТВ Канал Вис:

Related Articles