ФОТО: Се огласи Мицкоски од болница, имал хируршка интервенција

 Breaking News

ФОТО: Се огласи Мицкоски од болница, имал хируршка интервенција

ФОТО: Се огласи Мицкоски од болница, имал хируршка интервенција
November 11
19:39 2021

Динамичен ден. Кидна пиран пратеник, кp им инал, уце ни, ср ам, и нормално најголемата желба на СДСМ-ДУИ да ме немало во полит иката… 🙂 после 45 минути лесна хир уршка интер венција, се чувствувам одлично. Огромна благодарност до д-р Џиковски, Срцева, Пеев и останатите. Одиме понатаму, ние сме тоа што тие не се – Обединети за нова иднина на Македонија! – Напиша Мицкоски на својата страница:

Related Articles