ФОТО: Пoглeднете колку луѓе имаше на митингот во Делчево организиран од ВМРО-ДПМНЕ

 Breaking News

ФОТО: Пoглeднете колку луѓе имаше на митингот во Делчево организиран од ВМРО-ДПМНЕ

ФОТО: Пoглeднете колку луѓе имаше на митингот во Делчево организиран од ВМРО-ДПМНЕ
October 14
19:16 2021

Новата иднина се заедничките победи и заедничкиот патриотизам.

Тоа е нашата визија и шанса да го извадиме општеството од летаргијата во која е навлезено.

Заедничкиот патриотизам го должиме на нашите предци, но и на идните поколенија.

Заедничкиот патриотизам е да имаме општество во кое ќе се почитуваме, во кое зборот ќе вреди, во кое ќе има натпревар на идеи и компетенции.

Заокружете број 7 и поддржете го Д-р. Николчо Стојменовски за градоначалник на Делчево! #СоздадиНоваИднина – напиша Мицкоски на својата фејсбук страница.

Уште само два дена нѐ делат до денот кога треба секој од вас длабоко да се запраша дали живее најдобро и дали сака да ја промени бол ната реалност. А, реалноста е наместо да живеат со проблемите на народот, тие живеат за да ги задовлат само своите интереси!

Заокружете број 7 и поддржете го кандидатот за градоначалник на Македонска Каменица, Димчо Атанасовски. – Напиша Мицкоски на својата фејсбук страница, откако заврши митингот во Каменица, денеска.

Related Articles