ФОТО: Пристигнаа првите граѓани од 200 во Пепелиште, Криволак, тие се музичари и доаѓаат од Австрија

 Breaking News

ФОТО: Пристигнаа првите граѓани од 200 во Пепелиште, Криволак, тие се музичари и доаѓаат од Австрија

ФОТО: Пристигнаа првите граѓани од 200 во Пепелиште, Криволак, тие се музичари и доаѓаат од Австрија
March 17
22:10 2020

Како што кажаа властите така и направија, вечерва ги сместија првите неколку граѓани од 200 во Пепелиште, Криволак.

Овој пат се погоди музичка група која што свирела во Австрија и сега си доаѓаат дома.

Тие велат дека живеат на една улица во Битола, сите се комшии, се познаваат.

Нив не им се допаѓа објектот во Пепелиште, Криволак.

Погледнете ги останатите фотографии/принтскрин од ТВ24 видео:

Related Articles