ФОТО: Пожарникари го донесоа Дедо Мраз на детската kлиниka во Скопје

 Breaking News

ФОТО: Пожарникари го донесоа Дедо Мраз на детската kлиниka во Скопје

ФОТО: Пожарникари го донесоа Дедо Мраз на детската kлиниka во Скопје
December 27
14:09 2020

Новогодишно изненадување на детската клиника – Дедо Мраз го донесоа пожарникарите.

Радоста во детските очи е најскапоценото нешто во светот.

Традиционално, секоја година ги изненадуваме најмалите пациенти, а оваа година тоа беше навистина посебно.

Им посакувам што побрзо заздравување и многу среќни мигови, напиша Филипче.

Related Articles