ФОТО: Погледнете на дожд колку народ има митингот во Аеродром каде кандидат е Тимчо Муцунски

 Breaking News

ФОТО: Погледнете на дожд колку народ има митингот во Аеродром каде кандидат е Тимчо Муцунски

ФОТО: Погледнете на дожд колку народ има митингот во Аеродром каде кандидат е Тимчо Муцунски
October 08
19:51 2021

Аеродром заслужува промени.

Не ги гласајте кандидатите од власта кои личат јајце на јајце.

СДСМ тука ви ветуваше нова гимназија, затворен зелен пазар, нова амбуланта во Лисиче, културен центар и нели аеро-аеро ќе го чистеле воздухот.

4 години потоа покажуваат лакти, зошто не може да се пофали со сработеното.

Затоа не им вер увајте на лаг ите и ветувањата кои ги кажуваат без програма.

Поддржете го Timco Mucunski за нова иднина, иднина која сите ние заедно ќе ја создаваме. #СоздадиНоваИднина – Напиша Хритијан Мицкоски на својата фејсбук страница.

Related Articles