ФОТО: Пак поскапе сендвичот во 7-ца, ова е новата цена

 Breaking News

ФОТО: Пак поскапе сендвичот во 7-ца, ова е новата цена

ФОТО: Пак поскапе сендвичот во 7-ца, ова е новата цена
September 27
20:53 2022

Во една од најпопуларните сендвичари во Скопје и Македонија, македонската 7-ца, повторно има нови цени на менито. Како што јавуваат потрошувачите, хамбургерот чини 200 денари. Еве ги останатите цени, фото:

Related Articles