Фото од Љупчо Палевски веднаш откако бил пресретнат од двајца со кациги

 Breaking News

Фото од Љупчо Палевски веднаш откако бил пресретнат од двајца со кациги

Фото од Љупчо Палевски веднаш откако бил пресретнат од двајца со кациги
September 17
20:18 2020

Се појави фотографија од Љупчо Палевски од Трета, веднаш откако бил пресретнат на улицата од двајца со кациги. Улицата каде бил пресретнат е во близина на неговиот дом и трговскиот центар Буњаковец во главниот град. МВР работи во расчистување на целиот случај, а фотографијата ја објави порталот 360 степени, од каде што велат дека сликата е веднаш по настанот. Инаку, денеска околу 17:15 часот пp ијавено е дека на улицата Златко Шнајдер од страна на две лица, кои биле на мотоцикл, го пресретнале Љ.П. Се работи на pac чистување на c лучајот, велат од МВР.

Related Articles