ФОТО: Ова се цените во ресторанот во Влада: Салата 20ден, гравче 45ден, сланина на скара 85ден, десерт 30ден

 Breaking News

ФОТО: Ова се цените во ресторанот во Влада: Салата 20ден, гравче 45ден, сланина на скара 85ден, десерт 30ден

ФОТО: Ова се цените во ресторанот во Влада: Салата 20ден, гравче 45ден, сланина на скара 85ден, десерт 30ден
June 01
21:01 2022

Во овие тешки времиња да се потсетиме на цените во ресторанот на владата и да се помо лиме за хонорарците да не се зголемат истите. – Напиша на својот фејсбук профил, Божидар Божиновски, каде го објави и фотографија со дневно мени од ресторанот на Владата, фото:

Related Articles