ФОТО: Никој не ги видел досега, Сораја ја покажа својата баба и нејзиното семејство

 Breaking News

ФОТО: Никој не ги видел досега, Сораја ја покажа својата баба и нејзиното семејство

ФОТО: Никој не ги видел досега, Сораја ја покажа својата баба и нејзиното семејство
September 30
21:44 2019

Малку е она што се знае за познатата старлета Сораја и нејзиното семејство. Иако сите пишуваат за нејзината веридба со рускиот тајкун, таа неодамна призна дека воопшто нема момче. Токму поради тоа многумина ги изненади фотографијата која Сораја ја објави, со оглед на тоа дека на неа се сите членови од нејзиното смеејство. Баби и роднини, кратко напиша во опис на фотографијата Сораја, која изгледа спокојни и гордо. Фото:

Related Articles