ФОТО: На 10 минути пред истекот на рокот, Левица поднесе 1982 приговори

 Breaking News

ФОТО: На 10 минути пред истекот на рокот, Левица поднесе 1982 приговори

ФОТО: На 10 минути пред истекот на рокот, Левица поднесе 1982 приговори
July 18
20:29 2020

На десет минути пред истекот на законскиот рок, во архивата на ДИК, Левица ги поднесе своите 1.982 писмени ПРИГОВОРИ (уредно спакувани во четири регистратори) – за да си ги повратиме тројцата украдени пратеници! #ДржаватаЗаНародот #ЛевицаВоПарламент – Фото фејсбук Левица:

Related Articles