ФОТО: Многу народ низ улиците во главниот град, Гоце Делчев е Македонија, Гоце е идентитетот

 Breaking News

ФОТО: Многу народ низ улиците во главниот град, Гоце Делчев е Македонија, Гоце е идентитетот

ФОТО: Многу народ низ улиците во главниот град, Гоце Делчев е Македонија, Гоце е идентитетот
September 15
19:30 2020

Реки со народ денес низ улиците во главниот град. Граѓаните со марш стигнаа до пред Владата, каде ги упатија своите пораки кон Власта.

Лидерот на опозицијата Мицкоски напиша дека Маф ијата не е пос илна од вист ината.

Изборот на овој народ е Македонија! Опаметете се!

Делчев е нашиот последен ба стион, Делчев е нашата тв pдина, Делчев е нашиот Мечкин камен и нема да отстапиме ниту педа, ниту милиметар од Делчев!


Лидерот на опозицијата напиша: Од сѐ срце огромна благодарност до сиот народ што излезе вечерва, но и до оние коишто останаа во домовите, а со срцата и мислите се со нас.

Нѐ има сѐ повеќе и ќе бидеме сѐ посилни, вечерва за Делчев.

А Делчев е црвената линија на нашето достоинство и идентитет. Тој е Македонија и столбот на постоење како народ. – Напиша на својата фејсбук страница, лидерот Мицкоски.

Ова се само дел од фотографиите од народот кој денес излезе со марш до пред Владата.

Related Articles