ФОТО: Министерот Филипче, денешните резултати за коронавирусот во земјава сеуште ги нема објавено, ова се неговите последни објави денеска

 Breaking News

ФОТО: Министерот Филипче, денешните резултати за коронавирусот во земјава сеуште ги нема објавено, ова се неговите последни објави денеска

ФОТО: Министерот Филипче, денешните резултати за коронавирусот во земјава сеуште ги нема објавено, ова се неговите последни објави денеска
November 30
22:48 2020

На неколку минути до полноќ, денешните резултати за коронавирусот во земјава, министерот за Здравство, Венко Филипче сеуште ги нема објавено на својата фејсбук страница.

Неговите последни објави се од пред 9 часа и 13 часа, а после нив следи статистиката за денот недела.

Во продолжение погледнете ги последните денешни објави од министерот на неговата страница:

Related Articles