ФОТО: Македонската водителката за првпат го покажа лицето на својата ќерка, еве на кого личи повеќе, со стегачиња и без

 Breaking News

ФОТО: Македонската водителката за првпат го покажа лицето на својата ќерка, еве на кого личи повеќе, со стегачиња и без

ФОТО: Македонската водителката за првпат го покажа лицето на својата ќерка, еве на кого личи повеќе, со стегачиња и без
November 13
16:28 2020

Анастасија Деа Богдановска, новинарка и водителката и нејзиниот сопруг Богдан Илиевски – Бетмен, уживаат во нивната нова улога – родители на нивната ќерка Дениција.

Овој пат таа одлучи да напра ви исклучок и целосно го покажа лицето на својата наследничка.

Имено, таа објави фотогра фии на кои става стегачиња на малата Дениција.

Зошто мама воопшто се труди да ми става стегачиња, напиша таа во опис на фотографиите:

Таа редовно на својот Инст аграм профил споделува фотографии од малата Дениција, но никогаш не се гледа нејзиното лице.

Related Articles