ФОТО: Кои праски и кајсии ги избра Мицкоски во Росоман

 Breaking News

ФОТО: Кои праски и кајсии ги избра Мицкоски во Росоман

ФОТО: Кои праски и кајсии ги избра Мицкоски во Росоман
July 05
10:41 2020

На пазарчето во Росоман, предмалку застана да испазари и Мицкоски. Тој одбра да пазари праски и кајсии, каде што му остави на продавачот да му избери, кој што според очевидци праските биле мазни.

Мицкоски на својата страница објави фотографии од случката, каде и напиша: Ден 12 кампања. На пат кон Прилеп, застанав во Росоман.

Разговарав со луѓето кои ми ги пренесоа разочарувањата на земјоделците. Купив од вкусните праски и кајсии и продолжив… напиша Мицкоски на својата страница.

Related Articles