ФОТО: Како тројца муckeтаpи, Љупчо, Зоран и Венко, вечерва сите тројца заедно

 Breaking News

ФОТО: Како тројца муckeтаpи, Љупчо, Зоран и Венко, вечерва сите тројца заедно

ФОТО: Како тројца муckeтаpи, Љупчо, Зоран и Венко, вечерва сите тројца заедно
September 17
19:27 2022

Вечерва на социјалните мрежи, поранешниот министер за здравство Венко Филипче, објави фотографија на која е сликан заедно со Љупчо Николовски и Зоран Заев во средина. Поради брзање, сеуште Филипче Венко нема напишано опис за каква прослава станува збор. Фото во продолжение:

Related Articles