ФОТО: И ова го има, возел 1км/ч над дозволеното и добил забpaна за возење од 30 дена

 Breaking News

ФОТО: И ова го има, возел 1км/ч над дозволеното и добил забpaна за возење од 30 дена

ФОТО: И ова го има, возел 1км/ч над дозволеното и добил забpaна за возење од 30 дена
February 28
23:32 2022

Возел само 1км/ч повеќе од дозволеното и за тоа заработил забp ана за управување со моторно возило од 30 дена. Извесно лице возело на автопатот Гостивар-Тетово со брзина од 101 км/ч, а дозволената максимална брзина била 100 км/ч, при што лицето заработило заб рана за управување со моторно возило од 30 дена. ИзворПрес24:

Related Articles