ФОТО: Заев зеде четка во рака и започна да фарба ограда во Василево

 Breaking News

ФОТО: Заев зеде четка во рака и започна да фарба ограда во Василево

ФОТО: Заев зеде четка во рака и започна да фарба ограда во Василево
July 11
21:05 2020

Денес во посета на општина Василево беше претседателот на СДСМ Зоран Заев и кандидатот за пратеник од ИЕ4 Љубица Спасова,при што беше изнесена дел од програмата за престојните парламентарни избори.

На 15 јули да одлучиме за сопстветната иднина, за иднината на младите и на идните генерации.

Направивме пресврт на подобро, државата ја изведовме на прав пат, општеството напредува на секое поле бидејќи МОЖЕМЕ уште повеќе,МОЖЕМЕ уште подобро – Се вели во статусот на фејсбук страницата СДСМ Василево, каде се објавени и фотографиите од денешениот настан.

Денес заедно со претседателот на #СДСМ Зоран Заев бевме во посета на населеното место Василево.

На 15 јули да одлучиме за сопстветната иднина, за иднината на младите и на идните генерации.

Направивме пресврт на подобро, државата ја изведовме на прав пат, општеството напредува на секое поле бидејќи можеме уште повеќе, уште подобро – Напиша на својата фејсбук страница, Љубица Спасова – Кандидат за пратеник ИЕ4.

Related Articles