ФОТО: Е за оваа идеја треба да добие оскар, сите му се смеат на менувачот во автомобилот на хрватот, но тој си ја врши работата

 Breaking News

ФОТО: Е за оваа идеја треба да добие оскар, сите му се смеат на менувачот во автомобилот на хрватот, но тој си ја врши работата

ФОТО: Е за оваа идеја треба да добие оскар, сите му се смеат на менувачот во автомобилот на хрватот, но тој си ја врши работата
October 29
06:53 2019

Досетливоста на еден возач од Далмација насмеа многумина на интернет. Фотографијата станала хит после доаѓањето на технички преглед во Сплит. Оскар за иновација, е само еден од коментарите под фотографијата. Како што можете да видите, возачот на менувачот од автомобилот монтирал дел од славина. Еве како изгледа тоа:

Related Articles