ФОТО: Еве што поседува пратеникот Апасиев

 Breaking News

ФОТО: Еве што поседува пратеникот Апасиев

ФОТО: Еве што поседува пратеникот Апасиев
September 15
19:45 2020

Антик орупциската комисија ги објави податоците од анкетниот лист на пратеникот и лидер на Левица, Апасиев. Според анкетниот лист, Апасиев во 2017 година за 65.000 евра купил стан од 60 квадрати во Скопје, а навел и кредит во банка од 3,46 милиони денари, подигнат во 2016 година. Тој исто така навел и автомобил алфа ромео кој е на име на неговата сопруга, пишува Прес24, фото:

Related Articles