ФОТО: Еве колку народ има на протестот на Опозицијата во Главниот Град

 Breaking News

ФОТО: Еве колку народ има на протестот на Опозицијата во Главниот Град

ФОТО:  Еве колку народ има на протестот на Опозицијата во Главниот Град
June 18
18:07 2022

Реки народ буквално се приближуваат кон Владата на Македонија каде ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи голем протест против владата предводена на СДСМ.

Илјадници граѓани од целата држава пристигнаа во главниот град.

Погледнете дел од атмосферата таму, фото:

Related Articles