ФОТО: Еве колку граѓани има во Тетово и Гостивар денеска на митинзите на опозицијата

 Breaking News

ФОТО: Еве колку граѓани има во Тетово и Гостивар денеска на митинзите на опозицијата

ФОТО: Еве колку граѓани има во Тетово и Гостивар денеска на митинзите на опозицијата
October 02
20:54 2021

Мицкоски на својата фејсбук страница напиша: Во Тетово поддржете ја советни чката ли ста пре дводена од Ангел Карапетров.

Тетовчанец, еснаф човек со енергија и ви зија. Човек кој ќе се б ори за Тетово, а на Тетово му треба многу работа, за жа л е еден од градовите каде не се работи буквално ништо.

Теута ги преспа сите години како градоначалник, еден од најслабите градоначалници било кога досега.

Каква иро нија, Тетово под Шара, градот вода нема. Тетово град со најзаг аден воз дух заедно со Скопје.

И затоа треба промени, коре нити промени. Затоа поддржете го за градоначал ник Вулнет Мурсели, човек кој ќе работи за Тетово, за пром ени и за ид нина. – Напиша Мицкоски на својата страница.

Во Гостивар гла са те и поддржете ја советничката листа предводена од Гоце Димовски, млад и перспективен човек.

Личност кој ќе се бо ри за секој еден гостиварчанец.

За градоначалник глас јте за Арбен Таравари- хум ан човек, еснаф кој се труди со целото ср це и си ла за Гостивар. – Напиша Мицкоски на својата страница.

Related Articles