ФОТО: Еве како изгледаа автобусите на ЈСП денеска, првиот училишен ден

 Breaking News

ФОТО: Еве како изгледаа автобусите на ЈСП денеска, првиот училишен ден

ФОТО: Еве како изгледаа автобусите на ЈСП денеска, првиот училишен ден
September 01
20:00 2021

Денеска беше првиот училишен ден, гужвите беа насекаде. Фотографиите кои ги сподели на социјалните мрежи Арбнора М. сведочат на преполни авотбуси на ЈСП Скопје. Фото во продолжение како изгледаше тоа:

Related Articles