ФОТО: Голем пожap во Тетово, ковид-центарот гopи, густ чад над градот

 Breaking News

ФОТО: Голем пожap во Тетово, ковид-центарот гopи, густ чад над градот

ФОТО: Голем пожap во Тетово, ковид-центарот гopи, густ чад над градот
September 08
20:23 2021

Гори Ковидцентарот во Тетовската болница. На местото интервенираат и пожарните екипи. Во моментов не се познати причините за пожарот. Но лица се изнесуваат од зградата во колички. Зградата е целосно изгоpe на. Пожарот почна по 21 часот, но нема знаци за смирување, густ чад и пламен се шири наоколу. Во тетовскиот Ковидцентар има 84 лица.

Related Articles