ФОТО: Голема редица од автомобили, чекаат да наточат гориво, ова е листата на градови

 Breaking News

ФОТО: Голема редица од автомобили, чекаат да наточат гориво, ова е листата на градови

ФОТО: Голема редица од автомобили, чекаат да наточат гориво, ова е листата на градови
March 03
22:56 2022

Неверојатно долга редица од автомобили – чекаат да наточат гориво.

На социјалните мрежи исплива видео, на кое може да се забележи неверојатно голема редица од автомобили кои чекаат да наточат гориво. 

Погледнете и сами за хаотичната ситуација, со која се соочуваат повеќе бензиски пумпи низ градовите во Македонија.

Дарко Влогс на Инстаграм успеа да ни го прикажи тој момент преку видео записи и фотографии:

Related Articles