ФОТО: Вереницата на Дарко облече венчаница, Марина блескаше од среќа

 Breaking News

ФОТО: Вереницата на Дарко облече венчаница, Марина блескаше од среќа

ФОТО: Вереницата на Дарко облече венчаница, Марина блескаше од среќа
February 10
19:52 2020

Од Дарко Лазиќ вереницата, Марина го отвори “Wedding Weekend” и се појави во венчаница. Имено на првиот ден од ревијата многу познати прошетаа по пистата облечени во венчаници во различни стилови.

Марина се најде во улога на невеста, а призна дека за прв пат облекува веначница, но дека многу пријатно се чувствува во неа. Таа изјавила дека Дарко бил воодушевен од нејзиниот игглед, па и испратил порака дека едвај чека да ја види во ненчаница на нивната свадба.

Related Articles