ФОТО: Ваков луксузен фустан може да носи само таа, овој фустан правен 3.000 часа е достен само за дива

 Breaking News

ФОТО: Ваков луксузен фустан може да носи само таа, овој фустан правен 3.000 часа е достен само за дива

ФОТО: Ваков луксузен фустан може да носи само таа, овој фустан правен 3.000 часа е достен само за дива
May 07
18:58 2019

Фотографии од Селин Дион која на Мет Галата се појави во фустан во шампањ боја со нитни направени од стакло кои висеа до подот. Вакви нитните имало околу 3000, а фустанот е правен исто толку часа. Селин фустанот го видела истата вечер и кога првпат го облекла. -Нема никогаш да го соблечам ова. Мое е! Само мое! – вреснала пејачката пред сите. Погледнете:

Related Articles