ФОТО Апасиев од Парламент: Чим им влеговме, нема излегуење, бравате ќе ја смениме

 Breaking News

ФОТО Апасиев од Парламент: Чим им влеговме, нема излегуење, бравате ќе ја смениме

ФОТО Апасиев од Парламент: Чим им влеговме, нема излегуење, бравате ќе ја смениме
August 04
15:37 2020

Новиот пратеник, Димитар Апасиев вели дека бравата ќе ја сменат, чим влеговме нема излегуење, пишува тој, каде објави и фотографија од Собранието денеска. Неговата прва фотографија од конститутивната седница тој ја објави на неговиот профил, ова е за прв пат како Левица влегува во парламент. Во продолжение неговиот статус со фотографијата интегрално:

Related Articles