ФОТО: Актерот кој го гледавме во „Мојот Вујко“, погледнете го без мустаќи

 Breaking News

ФОТО: Актерот кој го гледавме во „Мојот Вујко“, погледнете го без мустаќи

ФОТО: Актерот кој го гледавме во „Мојот Вујко“, погледнете го без мустаќи
July 05
05:59 2019

Неговото име е Ерман Окај, има 80 години и е популарен турски актер. Го гледаме како Зафер во серијата која е хит на Сител, „Мојот вујко”. Еве како изгледа тој без мустаќи, фото:

Related Articles