Филипче со порака до граѓаните за продолжениот викенд, очекува максимално одговорно да се однесуваат граѓаните

 Breaking News

Филипче со порака до граѓаните за продолжениот викенд, очекува максимално одговорно да се однесуваат граѓаните

Филипче со порака до граѓаните за продолжениот викенд, очекува максимално одговорно да се однесуваат граѓаните
October 22
17:10 2020

Пред нас е продолжен викенд во кој очекувам максимално одговорно однесување на граѓаните. Влегуваме во исклучително p изична фаза во која ви p усот е широко распростанет и можноста за заp aз ување е голема. Групирањето, забавите, собиранките оставете ги за некое друго време. Има многу безб едни начини за убаво поминат викенд почитувајќи ги мер ките за за штита. Сега е време да го зашт итиме сопственото, а со тоа и јав ното здр авје. – Напиша Филипче на својата страница:

Related Articles