Филипче роденденски – еве колку години наполни Министерот за 3дравство

 Breaking News

Филипче роденденски – еве колку години наполни Министерот за 3дравство

Филипче роденденски – еве колку години наполни Министерот за 3дравство
June 13
21:46 2020

Првиот човек на здравството во земјава, Венко Филипче денес полни 43 години.

Поради пан демијата од коронавирусoт, годинава сигурно роденденот на министерот ќе биде различен од сите досегашни.

И денес, на својот роденден, пренесува Женски Магазин, Филипче работи и денот го помина на терен во Струмица.

Related Articles