Филипче објави фотографија од состанок на ВМРО-ДПМНЕ, следеа низа коментари во продолжение

 Breaking News

Филипче објави фотографија од состанок на ВМРО-ДПМНЕ, следеа низа коментари во продолжение

Филипче објави фотографија од состанок на ВМРО-ДПМНЕ, следеа низа коментари во продолжение
October 18
21:17 2020

Министерот за Здравство, Венко Филипче објави слика со наслов: Состанок на ВМРО-ДПМНЕ за барање одговорност од власта за коронавирусот. – На овој твит со фотографија, следеа низа коментари во продолжение твитот од министерот:

Некои од коментарите на фотографијата од министерот станаа и вирални, а имаше и прашања до министерот:

Филипче доби и реплика, сеуште нема одговор на репликите и прашањата:

Прашањата не запреа, го запрашаа и за свадбите што мисли:

Сите коментари, реплики и фотографии од твитот на министерот Филипче, погледнете ги на твитер.

Related Articles