Филипче доби коментар од Филип од Прилеп: Алал да ви е летот денеска… Убав погледот на Прилеп денес… По дома вие добри сте?

 Breaking News

Филипче доби коментар од Филип од Прилеп: Алал да ви е летот денеска… Убав погледот на Прилеп денес… По дома вие добри сте?

Филипче доби коментар од Филип од Прилеп: Алал да ви е летот денеска… Убав погледот на Прилеп денес… По дома вие добри сте?
April 02
20:13 2021

Филипче денеска беше во посета на Прилеп. После посетата на објавата за дневната статистика на нови случаи на коронавирусот, доби многу коментари. Коментарот од прилепчанецот Филип собра над 200 интеракции каде се издвои од другите. Филип го прашува Филипче како погледнот на Прилеп, а воедно надополнува дека сеуште збираат пари за Гоце. Во продолжение погледнете го целосно коментарот на Филип од Прилеп, фото:

Related Articles