Филипче вечерва објави ново видео, пoглeднeте за што станува збор

 Breaking News

Филипче вечерва објави ново видео, пoглeднeте за што станува збор

Филипче вечерва објави ново видео, пoглeднeте за што станува збор
October 17
20:31 2020

Оваа година учебната година почна различно од сите претходни. Учениците мора да бидат зашт итени и да продолжат со учењето. Марко, Бора, Ана и Каја со корисни совети како да се заш титиме со ков ид-19. Погледнете – Напиша министерот Филипче на својата фејсбук страница, видео во продолжение:

Related Articles