Уште само 10 празни кревети на Инфekтивната клиника во главниот град, јавува телевизија Телма

 Breaking News

Уште само 10 празни кревети на Инфekтивната клиника во главниот град, јавува телевизија Телма

Уште само 10 празни кревети на Инфekтивната клиника во главниот град, јавува телевизија Телма
October 10
20:28 2020

Уште само десет празни кревети останале на Инфekтивната клиника во главниот град, јавуваат од телевизија Телма. Веќе во Куманово, Струмица и Велес немало слободни места, а пациентите се препраќале во Скопје, јавува телевизијата. Министерот Филипче изјавил дека иако се пополнуваат капацитетите, болниците сеуште можеле да се менаџираат. Министерот апелира и да се почитуваат мерките во спротивно ќе има нови мерки.

Related Articles