Утре нови исклучувања, ќе останат без струја делови од неколку скопски општини

 Breaking News

Утре нови исклучувања, ќе останат без струја делови од неколку скопски општини

Утре нови исклучувања, ќе останат без струја делови од неколку скопски општини
October 04
19:26 2022

PKE – Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички интервенции во електро дистрибутивната електро мрежа, на ден 05.10.2022 година (среда), без електрична енергија ќе останат следните корисници: 08:30 до 14:00 часот, корисниците од делови од улиците: „Мите Богоевски“ и „Гаврил Константиновиќ“. (Општина Аеродром) 09:00 до 12:30 часот, корисниците од ул. 1 во с. Ајватовци. (Општина Илинден) 09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул. Букурешка. (Општина Карпош)

Related Articles