Утре без електрична енергија ќе останат овие делови од Главниот град

 Breaking News

Утре без електрична енергија ќе останат овие делови од Главниот град

Утре без електрична енергија ќе останат овие делови од Главниот град
October 09
14:22 2022

Како што јавува Макфакс, поради закажани технички зафати во мрежата, утре без електична енергија ке останат: – во време од 09.00 – 15.00 часот корисниците на потегот од с. Алдинци до Солунска Глава (о. Студеничани) и – од 11.00 – 14.00 часот објектот на Кипер Маркет позади АМСМ Чаир (о. Чаир). ИзворМакфакс.

Related Articles