Униkaт видео: Општина Кичево „активно се справува“ со снегот

 Breaking News

Униkaт видео: Општина Кичево „активно се справува“ со снегот

Униkaт видео: Општина Кичево „активно се справува“ со снегот
February 13
21:33 2021

Со соларници во рацете, тројца кичевчани го топеа снегот по кичевските улици. Пред нив снимателот го возеше багерчето малечко. Видеото кое кружи на социјалните мрежи е со наслов: Општина Кичево “активно се справува” со снегот – Погледнете го во продолжение, видео:

Related Articles