ВИДЕО: Трошоците за живот се помали и парите се враќаат кај граѓаните, го исполнуваме ветенето во планот за живот

 Breaking News

ВИДЕО: Трошоците за живот се помали и парите се враќаат кај граѓаните, го исполнуваме ветенето во планот за живот

ВИДЕО: Трошоците за живот се помали и парите се враќаат кај граѓаните, го исполнуваме ветенето во планот за живот
September 16
20:53 2019

Маалска средба, Оливер Спасовски, потпретседател на СДСМ, Маврово и Ростуша. Потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски, придружуван од градоначалникот на Општина Маврово и Ростуша, Медат Куртовски, претседателот на ОО СДСМ Маврово и Ростуша Самир Ајдини и пратеникот од Гостивар од владеачкото мнозинство Благојче Трпевски беа со граѓаните на населеното место Велебрдо. Пред присутните, потпретседателот Спасовски зборуваше за повеќе актуелни теми, а имаше можност да се информира и за потребите, проблемите и барањата на граѓаните. Спасовски истакна дека мерките и политиките што ги спроведува Владата предводена од СДСМ ги намалуваат трошоците на граѓаните, а враќаат се повеќе пари во семејните буџети. Видео:

Related Articles