Топ твит: За овој народ само стап – Знаеш ли ја кој сум, стап

 Breaking News

Топ твит: За овој народ само стап – Знаеш ли ја кој сум, стап

Топ твит: За овој народ само стап – Знаеш ли ја кој сум, стап
September 15
21:53 2019

Не застанува на пешачки, поминува на црвено, само да прашам, Ти дише во врат во банка, Се бутка на каса, прави гужва во амбуланта – Знаеш ли ја кој сум, стап. Твитот кој што ги руши сите рекорди последниве седум дена, погледнете го во продолжение целосна верзија:

Related Articles