Стевче Јакимовски во одбрана на Данела Арсовска: Peволтот и е оправдан, Мицкоски сакал да и се меша во работата

 Breaking News

Стевче Јакимовски во одбрана на Данела Арсовска: Peволтот и е оправдан, Мицкоски сакал да и се меша во работата

Стевче Јакимовски во одбрана на Данела Арсовска: Peволтот и е оправдан, Мицкоски сакал да и се меша во работата
September 19
20:09 2022

Bо Аргумент плус вечерва гостувал градоначалникот на општина Карпош Стевчо Јакимовски, кој изјавил дека револтот на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска бил оправдан, бидејќи како што кажа, опозицискиот лидер Христијан Мицкоски сакал да и се меша во работата. – Револтот на Арсовска е оправдан, бидејќи Мицкоски очигледно сакал да се меша во работата на градот, кажа Јакимовски. ИзворПрес24.

Related Articles