Стевчо Јакимовски се вклучи со видео од првиот снег во Карпош и упати апел до граѓаните и ги замоли возилата да ги внесат во своите дворови

 Breaking News

Стевчо Јакимовски се вклучи со видео од првиот снег во Карпош и упати апел до граѓаните и ги замоли возилата да ги внесат во своите дворови

Стевчо Јакимовски се вклучи со видео од првиот снег во Карпош и упати апел до граѓаните и ги замоли возилата да ги внесат во своите дворови
January 11
20:34 2022

Ве молиме возилата колку што можете да ги внесите внатре во дворовите, за да можат нашите односно вашите возила квалитетно да го исчистат снегот. Овој апел го упати преку видео запис, градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски. Видео во продолжение:

Related Articles